Vodnarka. Kakšna torbica je zate?


Vodnar: 20. Januar – 18. Februar

Element: Zrak
Torbica: Celine - torbica s krili

Zračna znamenja so znana po tem, da najprej mislijo z glavo, šele nato s srcem. In Vodnar je naboljši primer. Inteligentnost, neodvisnost, individualizem. Ustaljena, splošna pravila te dolgočasijo, kaj ne, Vodnarka? Zelo dobro se znaš izražati, seveda pa tudi težko prezremo tvojo močno voljo.

Popolna torbica zate bi bila torbica Celine, ki je nekaj edinstvenega, vrhunskega. Zračno znamenje potrebuje krila, da lahko poleti novim dogodivščinam nasproti! Torbica modne hiše Celine - s krili!

Futuristična torbica, ki si je v zgodovini prislužila mesto klasične torbice. Kot Vodnarka razumeš prednosti te torbice in vidiš meje, ki jih ta oblika podira.

Po izdaji, je ta torbica resnično premikala meje. Krila, ki dajo svobodo, barve, ki dajo polet. Dejansko je ta torbica popolno utelešenje tvojih lastnosti, Vodnarka.

Z dvema ročajema in  pasom za nošenje na rami, bo torbica odlična za tvoj življenski slog. Vedno si na poti, vedno polno zasedena in ta torbica te ne bo omejevala.

Torbica Celine s krili je malce kontroverzna … eni jo imajo radi, drugi pa jo vidijo, kot nekaj drugačnega, posebnega. Kot Vodnarka, to popolnoma razumeš in veš, zakaj ima torbica Celine - s krili mesto v zgodovini mode.

Tu je naša torbica s krili:

https://mayaandmore.si/collections/torbice/products/barvna-torbica-trapez


Pusti komentar


Upoštevaj, da je treba komentarje pred objavo odobriti