Ribica. Kakšna torbica te čaka?


Ribi: 19. Februar – 20. Marec

Element: Voda
Torbica: Balenciaga

Vodno znamenje Rib je polno dobrodelnosti in sanjavosti. Sočutnost, domišljija, iluzije. To so besede, ki zelo dobro opišejo Ribico. Zaradi svoje občutljivosti, ostre intuicije in ljubeznivosti je to znamenje najboljši prijatelj. Ribice so poetične in ustvarjalne narave, privlači pa jih tudi blišč, zato se velikokrat znajdejo v umetniških vodah. 

Ribica, torbica zate bi bila torbica Balenciaga City Bag z grafiti. Velikokrat nihaš med realizmom in idealizmom. Črna torbica, a z grafiti. Popolno!

Pri modni hiši Balenciaga so pred leti začeli ugotavljati, da se veliko kupcev odloči svoje torbice narediti osebne tako, da jih okrasijo z različnimi barvami ali pa kar popišejo. Zato se je njihov kreativni direktor odločil, da že znani (in dobro prodajani) torbici Balenciaga City Bag doda malo barve in nekaj napisov. Tako je nastala torbica Balenciaga City Bag z grafiti. 

Ta torbica je ravno prave velikosti za našo sočutno Ribico, ker hočeš imeti s seboj vedno vse, kar potrebuješ, da pomagaš prijateljem v stiski. 

A vseeno te tvoja ustvarjalnost in bujna domišljiva privede k nošenju malce drugačnih modnih dodatkov. 

K nošenju torbice Balenciaga City Bag z grafiti! 

Naša torbica z grafiti je pa tu:

https://mayaandmore.si/collections/torbice/products/crna-torbica-rocknroll


Pusti komentar


Upoštevaj, da je treba komentarje pred objavo odobriti